• Bio Peel

 • Een Bio peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid worden aangebracht. Deze zetten de huid aan te regeneratie waarbij de huid zich van binnenuit gaat herstellen, met een direct zichtbaar resultaat.

  broken image
 • Hoe werkt het?
  Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. Deze wordt gedurende 10 tot 15 minuten ingemasseerd en tijdens deze massage kan de huid beginnen tintelen of licht branderig aanvoelen.
  Na de massage wordt er een masker aangebracht en nadien nog een serum en verzorging die vooraf afgestemd wordt op uw huid. Tenslotte wordt de behandeling afgesloten met een Oil Elixir en een beschermende zonnefactor.


  Doel van bio peel
  De 100% natuurlijke mix van kruiden en algen is hetgene dat de bio peel zo uniek maakt. Deze kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel waardoor de voedingsstoffen goed opgenomen kunnen worden door de huid.
  Na de behandeling voelt de huid heel zacht en glad aan met een verfijnde huidtextuur en een natuurlijke glow. Verder wordt door deze behandeling ook het eigen herstelvermogen van de huid geactiveerd en verhoogd. Als laatste heeft deze bio peel ook een sterk ontgiftende werking voor de huid.
   

  Resultaten

  • Huidherstel
  • Gladder huidoppervlak
  • Intensieve ontgifting
  • Verwijderen dode huidcellen
  • Egalere teint
  • Fijnere poriën

   

  Aandachtspunten bij bio peel

  1. Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd, daarom moet de zonnebank minstens 14 dagen na de behandeling vermeden worden. Bij natuurlijke blootstelling aan de zon is het belangrijk om een zonnefactor 50 aan te brengen.
  2. De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. Dit kan deels weggenomen worden door het gebruiken van een olie-serum.
  3. Na een aantal dagen kan de huid licht gaan schilferen. Ook hier kan gebruik worden gemaakt van een olie-serum om dit tegen te gaan.
  4. Tussen een Botox behandeling en een bio peel moet minstens 14 dagen zitten. De reden hiervoor is dat de bio peel de huid ontgift, maar ook de botuline toxine van de Botox.
  5. Na de behandeling is het belangrijk om diezelfde dag minstens 2 liter water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
  6. Voor het optimale resultaat te bekomen, wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.
 • Wil jij je graag een Biopeel behandeling ondergaan?

  Maak dan zeker een afspraak via onderstaande knop.