• Biopulse Therapy

 • Biopulse therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. Deze behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen.

  broken image
 • Hoe werkt het?
  Eerst krijgt u een ontgiftende reiniging, daarna wordt de huid behandeld met een complex van peptiden en pure vitamine C. Vervolgens wordt het speciale masker aangebracht, dat volledig hard wordt. Tijdens het indrogen geeft het masker een pulserend gevoel. Dit gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine sneller aangemaakt kunnen worden. Hierbij komend worden ook afvalstoffen en opgehoopte toxines afgebroken en afgevoerd.
  Het masker blijft 45 minuten op de huid en wordt er daarna afgenomen via een was massage. Door het masker kleurt de huid tijdelijk rood en zijn er kleine, rode bloedvaatjes te zien in de huid. Dit is een positief en onschadelijk effect, daar zuurstofrijk bloed helderrood is van kleur.
   

  Doel van het masker
  Het masker heeft positief effect op de oxygenatie van de huid, alsook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en de blokkades van verstopte poriën worden afgebroken. Tijdens de pulserende fase worden de spieren in het aangezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.
   

  Resultaten

  • Anti-aging, lifting en versteviging
  • Afvoeren afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen hyperpigmentatie 
  • Reguleren talgproductie
  • Aanmaak collageen en elastine
  • Verwijderen dode huidcellen

   

  Aandachtspunten bij biopulse therapy

  1. Contra-indicaties: overgevoeligheid voor de ingrediënten en zwangerschap of lactatie
  2. De roodheid verdwijnt meestal binnen enkele uren. In de dagen na de behandeling kan de huid af en toe wat rozig kleuren op de delen waar het masker is op aangebracht.
  3. Na de behandeling kan de huid warm en trekkerig aanvoelen, alsof u te lang in de zon gezeten heeft. Dit gevoel verdwijnt vanzelf binnen 24-48 uur.
  4. De eerste 24 uur na de behandeling de zon proberen te vermijden. Indien toch blootstelling aan de zon, is het belangrijk om een zonnefactor 50 aan te brengen. Ook de zonnebank moet minstens 7 dagen vermeden worden.
  5. Na de behandeling is het belangrijk om gedurende de dag 2 liter water te drinken.
  6. Gedurende de eerste 24 uur sauna en fysieke inspanningen vermijden.
  7. Voor het optimale resultaat te bekomen, wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.
 • Wil jij je graag een Biopulse Therapy ondergaan?

  Maak dan zeker een afspraak via onderstaande knop.