• Collageen Elixir

 • Er zijn veel collageenproducten op de markt, maar ik kan je vertellen dat ze niet allemaal gelijk zijn. Veel producten bevatten kunstmatige conserveringsmiddelen, kunstmatige zoetstoffen en een minimale hoeveelheid collageen. Die van ons is precies het tegenovergestelde, met uniek, verantwoord collageen, toegevoegde vitaminen, kalmerende plantaardige stoffen, een recyclebaar ontwerp van een glazen fles en een milieubewuste, koolstof-neutrale productie. We staan ver boven de rest!
  Ons collageen elixir is samengesteld uit zee-collageen, dat voornamelijk van het type I is. Het is rijk aan aminozuren die de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen. Dierlijk collageen van runderen, kippen of varkens is vaak collageen van type II, dat meer geschikt is voor gewrichten, maar niet zo effectief is als zee-collageen van type I als het gaat om schoonheids-bevorderende voordelen voor je huid, haar en nagels.

 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Doel van her Collageen Elixir

  Vanaf 25 jaar begint de lichaamseigen productie van zowel collageen als elastine al af te nemen. Deze 2 zaken zijn als een soort smeerolie voor onze gewrichten. Wanneer deze dus minder aanwezig zijn in ons lichaam, kan er al snel pijn in de gewrichten ontstaan wat op zijn beurt weer zorgt voor stijfheid.
  Ten eerste stimuleert ons collageen elixir de productie van collageen wat een positief effect heeft op onze gewrichten. Ten tweede wordt door dit elixir ook onze spiermassa vergroot en herstellen spieren ook sneller na een intense workout, waardoor dit elixir dus ook ideaal is voor sporters.

 • De specifieke ingrediënten van ons collageen elixir zijn:
  broken image

  Collageen

  5 gram zee-collageen peptiden

  broken image

  Beauty Mix

  Aloë Vera, kamille en superfood bessen kalmeren en laten stralen

  broken image

  Vitamine C en Zink

  Helpt uw kostbare cellen te beschermen en bevordert de collageensynthese

  broken image

  Aminozuren

  Proline, glycine en hydroxyproline helpen een gezonde huid te bevorderen

  broken image

  Biotine

  Een fantastische schoonheidsboost voor je haar en nagels

 • Wil jij je graag een Collageen Elixir behandeling ondergaan?

  Maak dan zeker een afspraak via onderstaande knop.