• Dermaplanning

 • Dermaplanning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtje mee over de huid geschraapt, maar zonder de huid te beschadigen. Hierdoor worden zowel donshaartjes, dode huidcellen als vuil van het gezicht verwijderd.
  De behandeling is pijnloos en is geschikt voor alle huidtypen. Het meest ideale is dat deze behandeling elke 4 tot 8 weken herhaald wordt.

  broken image
 • Dermaplanning en haargroei
  De grootste misvatting binnen dermaplanning is dat de haartjes dikker en donkerder teruggroeien. De verwijderde donshaartjes groeien gewoon met dezelfde kleur en dikte terug doordat deze behandeling niets veranderd aan de structuur van het haarzakje. Wel is het zo dat de donshaartjes die na de behandeling terug groeien een vlakke kant aan hun uiteinde hebben. hierdoor lijken de haartjes tijdelijk dikker en stugger, maar in werkelijkheid is dit niet zo.


  Dermaplanning en acne
  Ook is het een misvatting dat dermaplanning acne veroorzaakt, desondanks mag dermaplanning niet uitgevoerd worden op een huid met actieve acne. Deze behandeling is goed om de dikkere hoornlaag te verdunnen, de huid te reinigen en verstopte poriën te verminderen.
  Dermaplanning en hyperpigmentatie
  Dermaplanning veroorzaakt geen hyperpigmentatie. Het is wel belangrijk om de huid dagelijks te beschermen met een zonnefactor 50, ook in de winter daar de nieuwe huid heel gevoelig is voor de zon.

   

  Resultaten

  • Fijnere poriënstructuur
  • Natuurlijke glow
  • Gladdere huid
  • Verwijderen ongewenste haargroei
  • Egale en frisse teint
  • Minder verstopte poriën 


  Aandachtspunten bij dermaplanning

  1. Vermijd het aanraken van het gezicht met de handen om zo overdracht van bacteriën te beperken.
  2. Na 12 uur kan de huid weer gereinigd worden met milde wasgel.
  3. Het is belangrijk om de huid dagelijks in te smeren met zonnefactor 50, ook in de winter.
  4. Gedurende 24 uur mag er geen make-up aangebracht worden alsook geen producten die fruitzuren bevatten.
  5. Sporten mag opnieuw na 24 uur, en een bezoek aan de sauna mag opnieuw na 48 uur.
  6. Vermijd de zonnebank gedurende 14 dagen, want uw huid is herstellende en daardoor enorm gevoelig voor de schadelijke UV-straling.
  7. In de dagen na de behandeling kunnen er whiteheads ontstaan. Dit kan beperkt worden door 2x per dag het gelaat te reinigen met een milde wasgel.
  8. Het behandelde gebied mag 14 dagen niet geëpileerd of geharst worden.
 • Wil jij je graag een Dermaplanning ondergaan?

  Maak dan zeker een afspraak via onderstaande knop.